2012. november 10., szombat


Spirit Selfness

VADONATÚJ MÓDSZER 7 HÉT ALATT
A TUDATOS ÉS A TUDATALATTI EGYIDEJŰ TRÉNINGJE

HASZNÁLD KI BELSŐ ERŐFORRÁSAID, HOGY ÉLETED MINŐSÉGBEN VÁLTOZHASSON



2013. február 13.-án du. 1/2 6-kor várunk!

Egy  olyan új nézőpont, melynek a tapasztalás, az egyéni élmények megélése van a fókuszban, ami által „észrevétlenül” fejlődhetünk.

Ha akarjuk, ha nem, életünk a tanulásról szól. Ezt tudatosíthatjuk, ekkor fejlődünk, vagy figyelmen kívül hagyhatjuk, ekkor jön: „Már megint…?!”  A Spirit Selfness arra ad megoldást, hogyan tudunk tanulni, fejlődni, hogy csak magunkra figyelünk, a bennünk lévő megélésekre. A változás – fejlődés sokszor már azonnal a szemünkbe ötlik.

VAJON KÉSZEK VAGYUNK ILYEN GYORS TÖRTÉNÉSEKRE? 
Készek vagyunk a magasabb Énünk. Lelkünk hívását meghallani?  Erre, csak te adhatod meg a választ. Ha már elgondolkozol ezen, akkor jó úton haladsz!



Az nem kérdés, hogy fejlődnünk „kell”, a kérdés, hogy ezt hogyan tesszük meg?!
Rengeteg lehetőség, szakember áll a rendelkezésre, annyi, hogy már nem is tudjuk, melyiket válasszuk…

A SPIRIT REVOLUTION  - A TUDAT FORRADALMA

Egy olyan egyedülálló út, melyet tanárom, mentorom, Váradi Andrea álmodott meg. Az a fajta fejlődés, tanulás, amit kínálunk, a tudatos részvételedet igényli. Nem egyszerű út, de meglepően gyors tud lenni, ha Te is akarod!
Elgondolkoztál már azon, mennyire vagy a jelenben? Meg tudod élni a pillanatot?  Mert ez a kulcs, hogy múltad tapasztalatait felhasználva, megteremtsd a jövődet.

A Spirit Selfness egy olyan megoldás mely által kiteljesedhetsz, kiegyensúlyozott, boldog emberként érezheted magad.  Tudatunkban tartva az Élettörvényeket éljük meg a pillanatot, mely által érzéseink, gondolataink megtisztulnak.
A tudatosságunk a részvétel – megélés által fejlődik, hogy mennyire engedjük át magunkon az adott minőséget. Mindenki saját maga tapasztal, dolgozza fel az élményeket, és halad a maga útján, hiszen nem vagyunk egyformák.  A tapasztalatok megértése, annak feldolgozása egyéni feladat, hiszen így tud igazán a mienkké válni. A csoporttagok abban segítik egymást, hogy új, más nézőpontot adnak a saját megéléseik által.

Kész vagy a változásra, hogy letedd a terheket, amik már nem szolgálnak?  Kész vagy egy tudatosabb életre, melyben a jelené a főszereplő?

Ha, igen, akkor gyere, éld át velem a  változás csodáját!

A Workshopon tanárom gyakorlati terepmódszeréinek hatékonyságát tapasztalhatod – melyet én is alátámasztok -  gyere Te is, légy részese, éld át!

JELENTKEZÉS 0620/915-4469, vagy a panni44@gmail.hu emailen lehet.

További információ a workshop menüben.

Nincsenek megjegyzések: